Even uit de koers? De weg kwijt? In een kringetje aan het ronddraaien? Doelloos? Ik help je graag weer op weg!

 

Op momenten dat je je afvraagt, welke kant je op wilt, kan ik je helpen met:

  Beroepskeuze

  Studiebegeleiding: studiekeuze, structuur aanbrengen, faalangst overwinnen,

  (weer) zelfvertrouwen opbouwen, motivatie behouden

  Belangrijke vragen in je leven: bijv. ‘ik kom steeds in dezelfde situaties terecht, waarom is dat zo en wat kan ik eraan doen’

  Training en coaching

   

  Ik gebruik de volgende middelen:

  Het Talentenspel™

  Een inzicht- en ontplooiingsspel met veel niveaus, dat gespeeld wordt onder begeleiding van een Talentencoach.

   

  foto Kom je ontwikkelen

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  (Foto genomen op een informatiemarkt voor coaches en therapeuten)

  Na een vrijblijvend en kostenloos kennismakingsgesprek kan je beginnen met de sessies. Gemiddeld zijn er ca. 4 sessies van elk 2,5 - 3 uur nodig om het spel te spelen. Je begint met het uitzoeken van je talenten en gaat daarmee aan de slag. Via een boeiende ontdekkingsreis wordt helder hoe je je talenten inzet, welke eventueel meer aandacht nodig hebben en hoe je talenten samenwerken. Je krijgt inzicht in je levensmissie en kunt op basis daarvan besluiten andere keuzes te maken op het gebied van opleiding, studie of werk. Tussen de sessies zit een pauze van twee weken, waarin inzichten kunnen ontstaan en je gericht aan het werk gaat met je talenten. Van elke sessie krijg je een verslag, zodat je thuis het e.e.a. na kunt lezen.

   

  Talentenspel ® kijk op www.talentenspel.nl

  Ik beschik ook over de Engelstalige versie van het Talentenspel: The Game of Gifts

  Sinds januari 2007 ben ik gecertificeerd Talentencoach; sinds september 2011 heb ik tevens de licentie voor The Game of Gifts.

  Ook heb ik ruim 7 jaar gewerkt als reïntegratiecoach en 4 jaar als interne trainster op het gebied van Mens en Organisatie.

  Tevens maak ik gebruik van:

  Kernkwaliteiten ®

  Belbin Teamrollen

  Numerologie: Ik werk met Dan Millman's boek 'Het leven waarvoor je geboren bent.'

  Droomuitleg

  Intuïtie

  Diverse andere werkvormen

  Diverse trainings- en coachingsmethoden

  Hoe ga ik te werk:

  Talentenspel:

  Individuele begeleiding in gemiddeld 4 sessies. Je kunt mij bellen of mailen voor informatie en/of een afspraak voor een vrijblijvende, kostenloze kennismaking.

   

  Als je nog niet weet wat er nodig is:

  In een eerste gesprek geef je aan hoe jouw situatie is. Ik vertel wat ik voor je kan betekenen en hoe ik dat ga aanpakken. Ik geef globaal aan, hoe lang iets ongeveer gaat duren; ook vertel ik wat de geschatte kosten zijn. Dan besluit je of je op mijn voorstel wilt ingaan.

  Daarna maken we een afspraak, waarin duidelijk wordt vastgelegd wat we gaan doen en wanneer we gaan beginnen. Wat je van mij kunt verwachten, maar ook wat ik van jou verwacht. Als ‘wegwijzer’ kan ik nooit jouw stappen zetten, maar ik kan wel duidelijk maken welke stappen waartoe leiden.

   

  Alle bovenstaande begeleidingsproducten zijn te beschouwen als een proces. Daarom weet niemand 100% zeker hoe lang zo’n proces gaat duren en wat de uitkomst ervan is.

   

  Eén ding is wel zeker: door een integer en resultaatgericht gebruik van de bovenstaande instrumenten en de moed en bereidwilligheid van jou als klant wordt het een goed proces!

   

  Ga jij met me mee op een magische ontdekkingsreis naar je talenten?

   

  © Marianne Fortuin 2012