Informatie

Wij staan open voor al jouw vragen

Veel gestelde vragen

Wat levert Compagnie Fortuin?

Je kunt altijd de teksten die al geschreven zijn bij mij opvragen. Stuur een bericht en ik kom daarop terug. Je kunt ook nieuwe teksten door mij laten schrijven. Op al mijn teksten is het copyright van toepassing. Citeren mag, maar alleen met bronvermelding.

Wat kan ik voor jou schrijven?

Een levensverhaal in de vorm van een boek, een samengevat levensverhaal om voor te kunnen lezen bij een speciale gelegenheid, een kort verhaal, een gedicht. Het levensverhaal of gedicht kan over jezelf gaan of iemand die jou dierbaar is.

Hoe wordt het gevraagde geleverd?

In de door jouw gewenste vorm, zoals een levensverhaal, een kort verhaal, een gedicht of iets anders. Na het kennismakingsgesprek verlopen onze contacten in principe via de mail of de telefoon. Je kunt ervoor kiezen vervolggesprekken te hebben, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Als de tekst helemaal naar wens is, kan ik je advies geven over het publiceren.

Hoe ga ik te werk?

Ik nodig je uit voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we jouw wensen wat betreft de vorm (boek, gedicht, kort verhaal), de schrijfstijl, de omvang en eventuele illustraties. Ook bespreken we wat jouw budget is. Je krijgt uiteraard bedenktijd. Vertrouwen is belangrijk om te kunnen bepalen of ik de juiste persoon ben om voor jou iets te gaan schrijven.

Kan je een offerte krijgen?

Je krijgt altijd een offerte, met de algemene leveringsvoorwaarden. Als we het eens worden krijg je een opdrachtbevestiging waarin onze afspraken staan over levertijd en betalingstermijn(en).

Hoe dik mag een boek worden?

In principe zo dik als jij wilt. Wel zal ik met jou de doelgroep voor jouw verhaal, de kostprijs van jouw boek en de verdere kosten bespreken, zodat je een verstandige keuze kunt maken.

Aan welk bedrag moet je denken?

Dat hangt af van wat jouw wensen zijn en van de omvang resp. het aantal bladzijden. Ik houd altijd rekening met iemands budget; tevens is gespreide betaling bespreekbaar.

Heb je nog vragen?

Neem contact met mij op, zodat ik jouw vraag / vragen kan beantwoorden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top